PlayAd Media Group i samarbete med Kuponginlösen

Kuponginlösen och PlayAd Media Group har inlett samarbete gällande online videoannonsering. Samarbetet gör det möjligt för Kuponginlösens kunder att addera videoannonsering till sina kupongerbjudanden genom PlayAds tekniska plattform och videoannonsnätverk. Videoannonsering är ett av de mest växande medieslagen på marknaden idag. Många displayannonsörer har växlat upp till in banner video och TV-annonsörer adderar på online video till sina befintliga kampanjer. PlayAds annonsnätverk med drygt 300 sajter når ca 7 miljoner unika browsers per vecka. Kampanjerna kan styras på kön, ålder, intressen samt geografi.

”Samarbetet med Kuponginlösen gör det möjligt för PlayAds annonsörer att addera på fler säljdrivande aktiviteter till sina videokampanjer. Aktiviteter som både förlänger och fördjupar interaktionen med varumärket. Att koppla på kuponger kan både driva kunder till fysiska butiker, sampling och handel på nätet. Det känns otroligt spännande att som ledande online video-aktör kunna erbjuda annonsörer kuponger kopplade till videoreklam. Detta som en naturlig följd i utvecklingen av den interaktivitet som bara videoannonsering online kan erbjuda”, säger Heli Brewitz hos PlayAd.

”Vår ambition är att göra det möjligt för konsumenter att ta del av relevanta och värdefulla erbjudanden i den miljö som de befinner sig i för stunden. Många av Kuponginlösens kunder har redan färdiga reklamfilmer för TV, som lätt går att anpassa till PlayAds videoformat”, säger Joachim Alvarez, Product Manager för mobila kuponger hos Kuponginlösen.

Kontaktpersoner:

Heli Brewitz, PlayAd, 070 – 142 21 22, heli.brewitz@playad.se

Joachim Alvarez, Product Manager Mobila Kuponger hos Kuponginlösen, 076-205 40 70, joachim.alvarez@kuponginlosen.se

PlayAd Media Group (PMG) är Sveriges ledande Multi Channel Network för video online-annonsering. PMG är en helhetsleverantör inom premium online videoannonsering och erbjuder på egenutvecklad teknisk plattform samtliga existerande videoannonsformat som in banner video och in stream video (preroll) på alla skärmar (desktop, surfplattor och mobiltelefoner). Bolaget har för närvarande 27 medarbetare i Sverige och Norge och kommer inom kort även ha närvaro i Finland och Danmark. www.playad.se Kuponginlösen är marknadsledande inom clearing- och betaltjänster i dagligvaruhandeln. Nätverket med 6100 butiker clearar kuponger, presentkort, värdeavier och betalningar för 6 miljarder kronor årligen. Kuponginlösen hanterar merparten av kupongkampanjerna inom ICA, Coop, Axfood och övriga kedjor. Genom Kassagirots 400 ombud erbjuder Kuponginlösen kunder att göra betalningar, insättningar och uttag i samarbete med Nordea, Swedbank, Bankgirot, Bank of Ireland och Western Union. Kuponginlösen är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn.

KI Kuponginlösen AB etablerades 1969 och ägs av DLF – Dagligvaruleverantörers Förbund.

www.kuponginlosen.se