PMG søger branchens bedste Key Account Manager til Københavner kontoret

PMG er Danmarks største premium annonce netværk for online video annoncering. Vi er i dag mere en 30 ansatte i Skandinavien, men hovedsæde i Stockholm, Sverige. Vi har over 2,3 mill. unikke brugere i vores netværk hver måned og samarbejder med nogle af Danmarks største mediehuse. PMG står for ”Brand Safety”, dvs. sikre miljøer, kombineret med høj kreativitet og bedste serviceniveau. Det er nøglen til vores position på markedet. Salgsteamet i Danmark består i dag af 2 sælgere, og vi har stærkt brug for den tredje. Vi tilbyder et spændende og kreativt arbejde, med højt til loftet og en god kundeportefølje.

Vi søger en person som har: Stærkt netværk på mediebureauerne Servicemindet ud til fingerspidserne Socialt anlagt Erfaring med at opbygge og pleje langvarige relationer En fighter, der kan lide at gøre forretning Baggrund i digital / TV

Vi tilbyder: Et dynamisk firma Frihed under ansvar og en uformel kultur Bureau ansvar / kunde ansvar Kontor i indre København Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Jesper Stryhn Katz (mobil +45 29 25 22 94) ellers send gerne CV på mail jesper.katz@playad.dk.

Se mere om PlayAd Media Group Denmark på http://playadmediagroup.com

PlayAd Media Group blev lanceret i Sverige i 2009 og er en af pionererne inden for online video reklame. I dag tilbyder vi video reklamer på alle digitale platforme, og skabe overbevisende kreative online video-løsninger til vores kunder. Vi har oplevet en stærk vækst i de seneste år, og i 2013 blev vi tildelt titlen femte hurtigst voksende selskab af Deloitte i deres Technology Fast 50 placering i Sverige. I år 2014 er vi kåret som Sveriges tredje hurtigste voksendt teknologi selskabet. Resultatet er beregnet ud fra de sidste 5 års regnskaber, hvor PMG har øget deres salg med 2645%. PMG har i dag 38 medarbejdere i Danmark og de øvrige Skandinaviske lande.