3 hurtige til Anders Edslev

Hej Anders Edslev, salgsdirektør PlayAd Media Group, Danmark. Hvordan vil du opsummere foråret i PlayAd Danmark? Foråret i Danmark har først og fremmest været præget af optimisme. Vi har set gamle og nye annoncører komme ind i markedet med store kampagner. Det er tydeligt, at der er tro på fremtiden og lyst til at udvikle nye, spændende kampagner.

Det er sommer og snart ferietid, hvad kan vi forvente os af efteråret? Vi forventer, at efteråret bliver særdeles travlt. Annoncører og mediebureauer har fået øjnene op for video og de mange muligheder, det giver. Vi forudser derfor, at vi også hen over efteråret vil få nye spændende videokampagner. Samtidig oplever vi et stort fokus på brugeroplevelsen blandt medierne, og hvilken rolle video spiller i denne sammenhæng. Det bliver også spændende at følge nærmere.

Hvilke trends skal man holde øje med i videoannonceringsmarkedet? Som annoncør skal man holde øje med, hvordan video udnyttes. Vi har for nylig lanceret vores nye shop format A Place to Shop, der kombinerer branding med muligheden for at lede brugeren direkte til køb. Kombinationen af video og engagement er meget interessant, og her sker der en stor udvikling i øjeblikket.