Webinar: Så når du ut med online video i rätt kontext med hög räckvidd – som skapar effekt

PlayAd Media Group bjuder in till ett webinar onsdag den 6 oktober klockan 15.30.

Under 30 minuter får du veta mer om oss, våra effektskapande format, vår höga räckvidd och hur du med PlayAd kan annonsera i rätt kontext. Vi visar också upp nätverket av publicister och pratar om varför just lokala svenska publicister är så viktiga i mediemixen.

Med Daniel Saberski, tidigare nordisk mediechef på Unilever och grundare och vd Launchit, Mersiha Ajdinovic, journalist och tv-redaktör på PlayAds videoredaktion och Fredrik Grahn från affärsteamet på PlayAd.

Efter webinaret vill vi träffas IRL! Därför bjuder vi in till AW på Story Hotel klockan 17.00 och ett rafflande PlayAd-quiz. Vinnaren av quizet vinner en natt på Lydmar Hotel för två personer med inträde till Nordic Spa & Fitness på Grand Hotel! (För AW:n och chansen att vinna quizet är det först till kvarn. Mejla sales@playad.se för att anmäla dig)

Registrera dig här

* indicates required

Var? Länk till webinaret skickas ut till de som registrerat sig samma dag (6 oktober)

När? Webinaret livesänds klockan 15.30 den 6 oktober.

AW? 6 oktober klockan 17.00 på Story Hotel, Riddargatan 6 i Stockholm. Obs! Begränsade antal platser så först till kvarn. Anmäl dig till sales@playad.se.

PlayAd Media Group (PMG) is a technology driven digital media company offering advertisers, publishers and content providers a complete solution for online video. Learn more.

Kontakta hanne.lundmark@playad.se om du har några frågor!