Tre kjappe med Martin Weiby

Hei Martin Weiby!
Som Norges Head of Country, hvordan vil du oppsummere våren for PlayAd?
Vi har ikke vært bortskjemte med hverken sol eller varme denne våren, men for PlayAd Media Group Norge har det likevel vært strålende måneder. Annonsemarkedet bedret seg betraktelig allerede i august i fjor – kunder og annonsører vendte tilbake. Denne trenden har bare forsterket seg i år og vi ser frem til å levere et av de beste resultat noensinne på et halvt år.  

Hvis du måtte velge ut en ting å trekke frem for dette halvåret som du er stolt av, hva ville det være? Det er at vår store Nordiske satsning «YouPlay» er mer relevant enn noen gang. Det er et økende behov for redaksjonelt video-innhold blant norske publisister og tilsvarende økende behov for større varelager av instream blant norske annonsører. Flere og flere publisister velger nettopp derfor vår komplette Web-TV plattform «YouPlay». PlayAd tilgjengelig gjør nå et varelager på over 15 millioner strømmer i måneden, et nytt varelager som annonsører nå kan fylle med gode norske reklamefilmer. Det er jeg stolt av!

Med ferien rett rundt hjørnet, hvordan tror du høsten blir? Jeg er meget optimistisk til høsten 2021. Jeg tror vi står ovenfor et mediemarked som er sulteforet på engasjerende og kreative online video formater. Er det noe vi virkelig er gode på – så er det nettopp det.